Bra och billig flyttfirma gjorde skillnad!

God eftermiddag på er alla läsare och riktigt kul att ni tar er tid att läsa i bloggen. Det är en vacker vinterdag här nere i Landskrona och jag har precis kommit in efter att ha varit ute och skottat snö. Det har varit extremt tufft och mycket att göra de senaste månaderna med flytten. Det hade aldrig funkat om jag inte anlitat en billig flyttfirma som heter Annelunds Städ Service. Det var en helt fantastisk flytthjälp som jag fick av det här företaget. Att flytta kan vara hemskt betungande, men i och med att jag anlitade Annelunds Städ Service så slapp jag slita ut mig och känna mig som ett vrak. Det här är ett företag som hjälper oss som behöver flytthjälp i Landskrona men även i övriga städer och orter i Skåne eller övriga Sverige. Med professionella och kvalitetssäkrade flyttar. Det har nu gått ett halvår sedan flyttlasset gick. Jag flyttade in i min lägenhet här i Landskrona efter 6 år i en stor villa. Villan skulle tömmas på allt och sedan skulle den flyttstädas! Tack vare att Annelunds Städ Service har hjälpt oss med den tunga flytten gick det ändå rätt så bra med allt det andra. De som hjälpte till i flytten arbetade målinriktat och snabbt och effektivt. Det packades i kartonger, skåp tömdes och sak efter sak lämnade villan och stuvades in i en långtradare. Förvånansvärt snabbt, så var huset tömt på allt! 

  

Nu återstår inte så mycket, det mesta har kommit på plats i mitt nya hem och jag har möblerat och inrett så som jag vill ha det. Jag är väldigt belåten för all den hjälp jag fått av den här firman, och kan verkligen rekommendera även er att anlita dem! Tack vare all den fina hjälp som de ställt upp med, och till en rimlig kostnad med RUT-avdraget, så slapp jag att slita ut mig fullständigt. 

 

Du gillar kanske också...