Helmers Konditori AB

Hej igen, alla härliga läsare, och varmt välkomna hit till min blogg där jag för det mesta skriver om lite allt möjligt mellan himmel och jord! I mitt inlägg här idag så funderade jag lite på om jag faktiskt skulle ta och skriva lite kort om ett visst bageri och konditori som erbjuder catering för er i Orsa eller Mora med omnejd bland annat. Anledningen till att jag vill skriva om just det här beror väl kanske mest på att jag har fått in så oerhört många förfrågningar från er läsare sedan jag la ut ett annat inlägg här på bloggen där jag skrev om vår fest som vi hade för inte så himla länge sedan och la även då ju ut bilder.

Många av er, som också befinner er i Mora eller Orsa med omnejd, hörde av er och ville alltså veta lite mer specifikt vem det var som vi hade valt att vända oss till för att få hjälp med just maten genom catering. Dem som vi valde, efter många rekommendationer från folk vars åsikt och omdöme vi verkligen litar på, heter inget mindre än Helmers Konditori AB. De har verkligen supergoda tårtor, bakelser och andra godsaker som skulle kunna passa de flesta tillfällena. Så bara som bageri och konditori så skulle jag ju kunna rekommendera dem varmt till er. Jag hoppas nu på att det här kommer att vara till så stor hjälp som möjligt för alla er som befinner er i Mora eller Orsa och är i behov av en catering eller kanske helt enkelt bara söker efter ett riktigt bra konditori och bageri! Jag kommer att lägga in en liten länk här i inlägget lite högre upp, så att ni smidigt kan klicka er vidare till Helmers Konditori AB och deras egna sida här på nätet. Ha det nu så bra!

Du gillar kanske också...