Kontorsstädning i Mölndal

Hej på er alla läsare och vad kul att du tar dig tid att läsa här i min blogg. Idag kommer det att handla om hur jag som företagare får mycket fin och bra hjälp av en städfirma när det gäller min kontorsstädning i Mölndal, det är där som jag har min firma. Jag har anlitat ett företag som heter PO Städ och denna firma hjälper förutom oss i Mölndal, även er i andra förorter till Göteborg, till exempel i Lindome, Lerum och Partille. Det är värt varenda krona, men det ska jag fastslå på en gång, det är verkligen inte dyrt! Jag hoppas att du ska finna läsningen användbar för kanske är det så att också du överväger att anlita en städfirma till just ditt företag? Det tycker jag att du ska göra! Därför att du och din personal ska ägna er åt de arbetsuppgifter ni primärt ska göra, inte åt att städa.  

 

Jag äger ett företag med stora lokaler där vi har vår produktion, och flera kontor där vi har administrationen. Jag insåg för ett par år sedan att jag var i behov av kontorsstädning. Vi har många besökare som kommer hit till kontoret, och i vår produktion stökas det ner en hel del. Vi har öppet året om och vissa väderlekar, då det regnar, snöar eller slaskar, är vi utsatta för nedsmutsning. Tack vare att PO Städ kommer hit en gång i veckan och städar till en rimlig kostnad är nu företagets lokaler rena, hälsosamma och dammfria. Oavsett om du har ett stort eller litet behov av städning, rekommenderar jag dig att anlita PO Städ. De anpassar sin städning efter ditt behov. På deras hemsida kan du läsa mer om vad de kan hjälpa till med, till exempel hemstädning. 

Du gillar kanske också...